Χρυσό Βραβείο στην INVENTICS-MEDEVENTS.GR

Χρυσό βραβείο απέσπασε η εταιρεία Inventics A.E.- Medevents για τη διοργάνωση της εκδήλωσης: Aristotle Medical Forum ΑΜF 2022 του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, με τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας και τα Hellenic Medical Societies της Διασποράς.

Η βράβευση αφορά την ενότητα Εκπαιδευτική/Επιστημονική Εκδήλωση των Event Awards 2022.

Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, Καθ. Κυριάκο Αναστασιάδη για τις 3 επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του AMF, τον Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας κο. Ιωάννη Χρυσουλάκη, καθώς και τα Hellenic Medical Societies της Διασποράς.

Η εταιρεία κατάφερε να φέρει εις πέρας τους στόχους των διοργανωτών, για παγκόσμια συμμετοχή τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά μέσω του livemedia.

Με αφορμή το συνέδριο ξεκίνησαν συνεργασίες ελλήνων διακεκριμένων γιατρών από όλο τον κόσμο και των πανεπιστημίων που εκπροσωπούν.

O θεσμός του Aristotle Medical Forum στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε και το 1ο Παγκόσμιο Πανομογενειακό Ιατρικό Συνέδριο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αν ληφθούν υπόψη η μεγάλη αποδοχή του κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τα παρακάτω δεδομένα:

Συνολική Επισκεψιμότητα: 73.000 (Συνολικά, από την ημέρα κοινοποίησης της εκδήλωσης στο Livemedia)

Live Μετάδοση: 2.473 (επισκέψεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης)

Μέσα ενημέρωσης από Ελλάδα και εξωτερικό που αναφέρθηκαν στις εργασίες του Συνεδρίου: 15.