Βραβείο για την Inventics A.E. - Livemedia και το American-Hellenic Chamber of Commerce στα Event Awards 2023

Σημαντική βραδιά για την Inventics A.E. - Livemedia και το American-Hellenic Chamber of Commerce που κατέκτησαν το Ασημένιο Βραβείο για την εκδήλωση Thessaloniki Future Thinking Dialogues (TFTD) με τίτλο «AI in Action: Transforming Business, Work and Life» 
Η βράβευση αφορά στην ενότητα Β2Β EVENTS στην εκδήλωση Event Awards 2023 
Η εκδήλωση αποτελεί απόδειξη της δυναμικής συνεργασίας μεταξύ της Inventics A.E. - Livemedia και του American-Hellenic Chamber of Commerce.  
 
Το Livemedia μαζί με το Ελληνο - Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη την εκδήλωση Thessaloniki Future Thinking Dialogues (TFTD) με τίτλο «AI in Action: Transforming Business, Work and Life». To TFTD αποτελεί μια πλατφόρμα ανοιχτής συζήτησης και διαλόγου αλλά και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων σε θέματα που αφορούν την οικονομία, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, προσεγγίζοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις του μέλλοντος. 
Στην εκδήλωση, οι ομιλητές συμμετείχαν τόσο με φυσική παρουσία όσο και απομακρυσμένα από το εξωτερικό μέσω του διαδικτύου. 

Το AI αναδείχθηκε μέσω της “Amara”. Για την παρουσίαση των ενοτήτων της εκδήλωσης, χρησιμοποιήθηκε μια σειρά από βίντεο με συντονίστρια AI, την "Amara", η οποία σχεδιάστηκε από τη Μαρία Γαβριηλίδου. 
To TFTD, αποτέλεσε για μία ακόμη χρονιά σημείο αναφοράς στις εξελίξεις και τη δυναμική ενός τεχνολογικού πεδίου, το οποίο θα έχει επιδραστικότητα σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας. 
 
Ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους, τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κο Νικόλαο Μπακατσέλο, τον Aντιπρόεδρο κο Βασίλη Καφάτο, και τον Διευθυντή κο Ηλία Σπυρτούνια. 
Καθώς και τους Κατερίνα Τζαγκαρουλάκη, Νίκο Τσαβδάρογλου, Φανή Ζούρου, Μαρία Γαβριηλίδου και όλη την ομάδα του Livemedia, με project leaders τις Άντυ Αναστασίου, Ειρήνη Συράκη και τους Μενέλαο Γραμματικόπουλο, Νικολέτα Παπουτσάκη, Θοδωρή Αμβροσιάδη, Δημήτρη Τζέκο, Κώστα Τζέκο, Γιάννη Χανιωτάκη.